ELEMENTELE DE DECOR LA MARE CĂUTARE

 

Bucura-te de cea mai așteptată sărbătoare din an și crează în casa și ograda ta o atmosferă de poveste, folosind  elemente decorative. Regula dată se poate aplica și dacă ești proprietar de restaurante, terase sau centre comerciale. Dacă te întrebi de ce fel de elemente de decor ai  nevoie, mai jos, îți dăm câteva sugestii.

  1. Cerbii– sunt elemente decorative care instantaneu te duc cu gândul la iarna de altădată, cu zăpadă până la genunchi și ger de crăpau pietrele. Aceștia sunt  confecționați din metal și îmbrăcați cu lumini led, ceea ce le oferă un plus de culoare.
  2. Stele luminoase– sunt foarte populare și oferă încăperii o atmosferă romantică. Acestea pot fi agățate de tavan. De asemenea, sunt iluminate și pot rezista în timp.
  3. Brâu luminos– este un element de decor multicolor. Este confecționat  din metal  și rezistă timp de 4 ani. Acesta este îmbrăcat cu un tip de lumină numit – duralight ondulat.
  4. Cadou luminos – ca spiritul sărbătorilor sa fie simțit la propriu, avem nevoie de cadouri. Iar pentru a transmite feeria acestui sentiment , putem să instalăm un cadou din metal luminos, lângă bradul din curte sau din interiorul unei locații. Astfel, îl vom provoca pe Moș Crăciun să fie mai darnic.:)))
  5. Țurțuri luminoși– ce fel de iarnă, fără țurțuri. Acest element de decor  se poate instala oriunde doriți ,inclusiv pe bradul de Craciun.Țurțurii luminoși LED-uri curgătoare nu trebuie să lipsească din decorarea casei tale.
  1. Perdea luminoasă– aceste instalații pot fi montate atât pe exterior cât și în interior, datorită designului atent realizat. Acestea pot fi instalate pe hotel, casă, clădire, balcon sau curte.  Perdeaua luminoasă va da o nouă savoare oricărui spațiu enumerat mai sus.
  1. Fulg luminos – este o figurină din tub luminos, cu led alb. Poate fi folosit pentru decorarea geamurilor și nu numai. Este un element finuț, dar cu efect.   
  2. Săniuța– este un lucru nelipsit iarna, dacă vrei ca nepoții sau copiii tăi să-și aducă aminte cu plăcere de perioada rece a anului. Deși, în ultimii ani nu ne-am bucurat prea mult de zăpadă și sania nu era pe lista noastră de achiziții. Acum , avem posibiliatea o să o cumpăram chiar dacă ducem lipsă de nămeți, și s-o  montăm ca element de decor  în curtea casei, a blocului sau unde ne dorim noi.
  1. Copaci cu lumină LED– ar trebui să fie o prioritate pe lista noastră de decorațiuni, ce ține de exterior. Acesta datorită luminițelor oferă o magie de sărbătoare, care este de departe simțită.

 

Apropo, toate aceste elemente pot fi instalate împreună, astfel va fi creată o atmosferă de basme.

Dacă ai parcurs textul și ți-ai pus întrebare de unde le procuri, atunci accesează site-ul GHIRLANDE.MD și acolo vei găsi răspunsul. Nu-ți bate capul de instalare, de asta ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.