GHID DE INSTALARE DURALIGHT (TUB LUMINOS)

Tubul luminos din PVC sau Duralight TUBE  este un material de iluminat extrem de practic ,folosit pentru diverse proiecte de interior sau exterior. Acest produs poate fi instalat de sine stătător  indiferent de nivelul de experiență .

Urmează 3 pași simpli :

-Taie tubul Led

-Conectează materialul

-Prinde funia luminoasă de bordură

  1. TĂIEREA .

Aceasta este o procedură extrem de simplă. Poți folosi cuțitul sau foarfeca . Măsoară un metru liniar sau vezi marcajul pe funia luminoasă și taie atent. Ține minte că acest tip de lumină poate fi tăiat doar în locurile sus-menționate.

  1. CONECTAREA.

Pentru conectarea tubului luminos este necesar să ai proiectul sau idea cum va fi decorată curtea.Două sau mai multe piese pot fi conectate între ele doar dacă au același voltaj și număr de cabluri .Pentru conectare se folosește conectorul .Toate accesoriile utilizate trebuie să corespundă cu diametrul tubului luminos.

3.CONECTAREA LA ELECTRICITATE.

După ce tubul  fost instalat asigură-te că la celălalt capăt al tubului ai pus capacul din plastic .Acesta asigură impermeabilitate și nu permite ca apa să pătrundă în interior.

4. SISTEM DE FIXARE.

Ai nevoie de experiență minimă ca să înveți cum să fixezi tubul luminos.Dacă ai la dispoziție accesoriile necesare vei reuși să instalezi cu ușurință acest produs.

Vezi mai jos 5 accesorii practice :

  1.   Canal din plastic transparent(Rope Light Cannel).

Acest accesoriu este o carcasă din plastic care coordonează perfect locul și direcția în care este fixat tubul luminos.

  1.   Clipse cu dinți(Crocodile Clips).

Acest accesoriu poate fi instalate pe diferite suprafețe.Datorită dinților rigizi din interior tubul luminos este rămâne ferm fixat.

  1.   Clipse direcționale(Mounting Clips).

Cu ajutorul acestui sistem de prindere  , tubul luminos poate fi instalat cu ușurință în locurile curbate sau colțuri.

  1.   Lip Ties.

Cablu din plastic cu suprafață dințată în interior.Acest accesoriu poat fi înfășurat în jurul tubului luminos .

  1.   Accesoriile tip U (U Stakes)

Accesoriile tip U sunt folosite pentru a fixa tubul luminos la suprafața pământului.Folosește un ciocan din cauciuc și ai grijă să nu atingi lumina tubului.

 

Tubul luminos din PVC corespunde standardelor de înaltă calitate, consumă puțină energie, durează mai mult și poate fi conectat în serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.