Importăm, vindem și montăm
Ghirlande luminoase în R.Moldova!

Despre asta vorbim când spunem că suntem o companie full service în domeniul iluminatului festiv.
Livrăm lumină în orice colț de țară!

Perfecțiunea se ascunde-n detalii și noi am înțeles acest moment. De șapte ani. Importăm, vindem și montăm ghirlande luminoase, aducem magia prin intermediul acestei afaceri strălucitoare!

Din 2015 avem parteneriate cu APL-uri, companii din sectorul public sau privat , clienți fizici sau juridici. Am livrat ghirlande mai în fiecare colț al țării și, fără falsă modestie, ne-am transformat în ambasadorii adevăratei atmosferi de sărbătoare!

Magazin
Import
Producere
Montare

Demontare
Mentenanță
Proiectare
Design

Închiriere
Consultanță
Livrare
Showroom

De unde vine… lumina noastră?

Agenția noastră a fost „luminată” în 2015 de o idee nouă, cea de a lansa un nou departament, mai ales că aveam solicitări din partea clienților. Despre ce e vorba? Multe companii nu știau de unde să facă rost de luminițe, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Provocările erau îndrăznețe, dar au fost temperate cu pasiune și dedicare!

De șapte ani împărțim lumină în fiecare colț al țării. Avem propriul loc unde ideile prind contur.
Te așteptăm în showroomul nostru pentru a descoperi tot de ce ai nevoie în materie de luminițe și accesorii pentru un decor de poveste!

P.S. Avem soluții dedicate spațiilor locative, comerciale, atât în interior, cât și în exterior.

showroom-a
showroom-2

Când ne recomandați!

Parteneriatele sunt catalizatorii noștri. Ne motivează, ne încurajează. Din seria de companii ale căror logotipuri le vezi mai jos, ar fi o mândrie pentru noi să-l atașăm și pe cel al afacerii tale!

  • No products in the cart.