Tendințe pentru decorul sărbătorilor de IARNĂ

 

An de an, imediat ce vine frigul, gândul ne zboară la sărbătorile de iarnă, în special la Crăciun. De ce? Pentru că această sărbătoare  înseamnă căldură, lumină și culoare. Tot mai mulți oameni  în preajma sărbătorii  sunt în goană după cadouri pentru ce dragi , dar și după  decorațiuni unice, atunci când este vorba de înfrumusețarea  casei, a bradului și a mesei festive. De aceea ca să vă ușurăm căutarea  vă vom prezenta  trei cele mai importante tendințe  de decorare. Dacă unele trenduri sunt destul de simpliste , altele vă vor încânta, cel puțin  așa sperăm 🙂

Tendința 1 – Culoarea anului

Culoarea anului este violet. Astfel, Crăciunul  va  fi plin de brăduți și ghirlande mov. Dacă nu știți cum să combinați această culoare ca să fiți în pas cu moda , dar și să bucure ochiul, atunci vă spunem noi! Potrivit specialiștilor într-ale designului , violetul  se potrivește foarte bine cu albul și argintiul , așadar un brad  argintiu  cu violet , plus o perdea marca GHIRLANDE.MD ar fi de mare efect. Pe lîngă aceste culori , movul se împrietenește și cu nuanțele de gri și albastru , prin urmare, aveți liber la culoare.

Tendința 2 – Decorațiuni hand-made.

Și în acest an, naturalețe este la mare căutare. Mai mult decât atât, psihologii spun că fabricarea decorațiunilor hand-made  ne degajează de la problemele cotidiene  și ne pot apropia mai mult de familie și copii. Ați putea confecționa,  de exemplu, globuri din nuci și ghinde, conuri de brad,  ornamente  din hârtie  și turte dulci, săniuțe din bețe de înghețată și așa mai departe. Pentru mai multă inspirație , utilizați internetul.

Un pic mai sus ne-am referit la decorațiunile din interiorul casei, dar pentru ca atmosfera să fie într-adevăr de poveste , este esențial totuși ca și exteriorul casei să fie îmbrăcat în straie  corespunzătoare. Aici, gama de produse din secțiunea ”magazin„ va fi de mare folos în realizarea oricărei idei. Mai mult, vei putea alege elemente decorative pentru exterior cum ar fi : fulgi, brîu,  cercuri , cerb și toate acestea brăzdate de beculețe multicolore..  Gata cu pălăvrăgeala, așteptăm cele mai ingenioase idei 🙂 

Tendința 3  – Copaci decorativi

Renunță la ideea de a fi ca ceilalți și nu-ți fie frică să spargi stereotipul bradului tradițional. În timpul sărbătorilor de iarnă, atmosfera este creată de atitudinea noastră față de cei din jur. Dacă casa ta are un design modern sau vrei să creezi un asemenea stil îți recomandăm să treci pe variant copacilor decorativi. Cel mai fain este faptul că nu ai nevoie de alte elemente. Da… faci o economie considerabilă.

Aaaaa, era să uităm și în acest an, ghirlandele  și  lumânările  nu ar trebui lăsate la o parte.

V-am făcut cunoștință cu cele mai în vogă tendințe, dar nu uitați să fiți unici.

Vă dorim momente calde alături de cei dragi! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.