TOP 10 CELE MAI IMPRESIONANTE DECORAȚIUNI FESTIVE DE PE GLOB

 Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel de frumoase fără multitudinea de beculețe , lumini și elemente de decor, cu care orașele lumii sunt împodobite.  Și ca să vă convingeți de puterea decorului,vă prezentăm  un top al celor  mai spectaculoase orașe din întreaga lume.

10) BUDAPESTA, (UNGARIA)

În luna decembrie, orașul Budapesta, Ungaria  se transformă într-o adevărată poveste. Și asta deoarece  până și mijloacele de transport sunt îmbrăcate în straie de sărbătoare. Ceea ce oferă orașului o atmosferă de vis lucitor.

9) QUEBEC ( CANADA  )

Oraşul canadian Quebec  atrage tot mai mulți turiști în perioada sărbătorilor de iarnă,  datorită decorațiunilor spectaculoase  pe care le posedă. Acesta, în special, în perioada Crăciunului  este plin de lumini şi decoraţiuni care mai de care, mai strălucitoare, dându-i  totodată un aer romantic. În imaginea de mai jos observăm că până și ulițele răspândesc în jur miros de sărbători.

8)  TOKYO, (JAPONIA ) Japonia este renumită pentru luminile fermecătoare de Crăciun. De exemplu, în poza de mai jos este prezentat parcul Starlight din Tokyo, care este acoperit cu peste zeci de  mii de beculețe multicolore.

7) SYDNEY (AUSTRALIA): Odată cu data de 1 decembrie încep și tradițiile de Crăciun în Australia, deși la ei este vară. Spiritul sărbătorilor începe să se simtă datorită ornamentelor care sunt instalate atât în interiorul casei, cât și în afara ei.  Bineînțeles, nu lipsește bradul de Crăciun sau beculețele, aranjate  în așa mod ca să poată fi admirate și de turiști. Orașul australian Sydney reușește să atragă vizitatorii în această perioadă prin decorațiunile sale care încep de la proiecţiile pe zidurile primăriei şi se termină cu cele de pe clădirea Reginei Victoria. Pe lângă acestea, de Crăciun și de Anul Nou, focurile de artificii din Sydney sunt unice în lume! 

6) MOSCOVA (RUSIA). Centrul Moscovei arată ca în basme. Piaţa Roşie şi bulevardele centrale sunt împodobite de mii de ghirlande cu lumini şi globuri strălucitoare. În imagine sunt nu mai puțin de 1200 de figurine făcute din beculeţe fabuloase.

5) SINGAPORE (ASIA CENTRALĂ). În Singapore, bradul de Crăciun este suspendat de tavanul unui muzeu din oraș. Acestuia îi lipsesc cu desăvârșire luminile obișnuite, dar totuși este plin de culoare.

4) AMSTERDAM, (OLANDA).  Moş Crăciun vizitează oraşul Amsterdam la mijlocul lunii noiembrie, în timpul unei parade foarte amuzante, cunoscută sub numele de Sinterklaas. Festivalul Luminilor din Plantage scoate la iveală numeroase lucrări de artă excepţionale. 

3) KOLN (GERMANIA): Orașul este decorat festiv în această perioadă, dar cea mai impresionantă imagine este cea a vestitei Catedrale din Köln și a imensului brad de Crăciun.  

2) LONDRA, (MAREA BRITANIE).  În piaţa Covent Garden din Londra pot fi  găsite tot felul de mesaje tematice. De asemenea, un rol imens decorat cu lumini creeaza feeria sărbătorii de Crăciun.  Străzile din Londra sunt strălucitoare și luminoase, dar nu rămână mai prejos  nici centrele comerciale.1)  PARIS, (FRANȚA)Orașul luminilor” e și mai strălucitor, iar Turnul Eiffel  este mult mai romantic decât de obicei, datorită milioanelor de beculețele care sclipesc cu dărnicie , spre deliciul vizitatorilor.

1)  PARIS, (FRANȚA)Orașul luminilor” e și mai strălucitor, iar Turnul Eiffel  este mult mai romantic decât de obicei, datorită milioanelor de beculețele care sclipesc cu dărnicie , spre deliciul vizitatorilor.

Sursă imagini:  Internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.